Hoe werkt het

Hobby om de hoek richt zich op het bij elkaar brengen van mensen die bij elkaar in de buurt wonen die dezelfde hobby hebben. Hoe dat gaat, kun je zien in een demo. Wil je meer, dan kun je lid worden. Daarvoor moet je je inschrijven.

Als lid kun je in contact komen met andere leden.
Je kunt zoeken naar leden bij jou in de buurt door een of meer hobby's te kiezen en een afstand in te geven waarbinnen je wil zoeken.

Staat je hobby er niet bij? Geen nood, meld je dan aan voor de hobbygroep "Algemeen". Beschrijf in je profiel welke je hobby je graag wil toevoegen. Bij voldoende belangstelling wordt er dan door hobby om de hoek een nieuwe hobbygroep aangemaakt. Je kunt ook algemeen zoeken naar leden bij jou in de buurt, dan kies je voor "Alle hobby's". Dan krijg je iedereen te zien die lid is van hobby om de hoek bij jou in de buurt.


Als er meer mensen op één adres wonen dan kun je via "bekijk resultaten" de persoon selecteren die je wil hebben. 
Als je iemand hebt gevonden dan kun je contact opnemen met deze persoon. Dit gaat op de "marktplaatsmanier": Je stuurt de persoon een e-mail zonder dat je weet wie die persoon is. De ander kan dan contact met je opnemen. Vind je nu iemand waarvan je denkt: "hee, wat leuk, daar wil ik wel contact mee, maar je kunt geen match maken, omdat je geen gemeenschappelijke hobby's hebt, dan kun je natuurlijk je lidmaatschap uitbreiden door een hobby toe te voegen.

Als lid kun je ook een voorstel doen voor het opnemen van een nieuwe hobby in de lijst. Hiervoor dien je een verzoek in met een motivatie waarom je deze hobby wil laten toevoegen.

Heb je nog vragen? Of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op.