ANBI

Naam:
Stichting Hobby om de Hoek

Correspondentieadres:
Johan Winklerwei 249
8915 ES Leeuwarden

Inschrijving Kamer van Koophandel:
64715922; RSIN: 855796157

Doelstelling:
Stichting Hobby om de Hoek stelt zich ten doel eenzaamheid in de samenleving te bestrijden. Dit doet zij door mensen met elkaar te verbinden die een gezamenlijke interesse hebben en bij elkaar in de buurt wonen of gewoon nieuwe contacten zoeken. Ook helpt zij mensen met Burenhulp door in de omgeving van iemand naar hulp te zoeken.

Hoofdlijnen Actueel beleidsplan:
Hobby om de Hoek maakt Belcirkels. Dit zijn kleine kringen van mensen die bij elkaar in de buurt wonen en elkaar minstens één keer per week bellen. Het is een autonoom systeem. Indien er wat is, lossen ze dat zelf op. Nadere uitleg is hier te vinden.
Ook organiseert ze Burenhulp. Dit gebeurt door in de omgeving deur-aan-deur  mensen te vragen of ze iemand willen helpen. Zie hier
Als derde bezorgt Hobby om de Hoek mensen nieuwe contacten. Dit gaat door middel van een inschrijving:
Ze worden dan in een bestand opgenomen waarna er gekeken wordt of er een match te maken is. Nadere uitleg is te vinden op de facebookpagina https://www.facebook.com/HobbyomdeHoek of  hier

Hobby om de Hoek werkt samen met o.a. stichting Thuisleven, Vluchtelingenwerk Nederland, ‘t Andere Museum, Solidair Friesland, Stichting Visio, Stichting Present en BuurtServicePunt.

Bestuurssamenstelling:
Voorzitter: P.F. Teeuwen
Secretaris: J.K. Geersing
Penningmeester: mr. K.J. Meijer

Beloningsbeleid
De bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden

2023 HoH jaarrekening

2023 Jaarverslag

2022 HoH jaarrekening

Activiteitenoverzicht Hobby om de Hoek 2022